Workshops en vrouwencirkels

Workshops

Uitnodiging voor een serie workshops over lichaamsbewustzijn. We gaan onderzoeken of je aanwezig bent in je lijf. Of dat je je eigenlijk niet zo bewust bent van je lijf en wat daar allemaal te voelen is. Dit onderzoek doen we met zacht lichaamswerk, om te ontdekken, maar ook om te releasen en te ontspannen. En, niet onbelangrijk, wat aanwezigheid je kan opleveren?

Als je werkelijk aanwezig bent in je lijf, zou je meer
kunnen ontspannen
kunnen ontvangen
kunnen genieten
geaard zijn, dwz stevig op je benen staan en minder makkelijk omgeduwd worden, zowel fysiek als symbolisch
gedoe van het leven aan kunnen, omdat je letterlijk steviger staat

en je zou
beter voor jezelf kunnen zorgen
minder over je heen laten lopen en goed voor jezelf opkomen
je grenzen voelen en aangeven
je energie voelen stromen en daarmee ook je seksuele energie.

Kortom je gaat stap voor stap anders in het leven staan en de dynamiek in jezelf en tussen jou en de anderen kan gaan veranderen. Maar dat gaat niet in een keer, daarom ook een serie workshops.

Inzicht in de conclusies, die je als kind onbewust getrokken hebt en die bepalend zijn voor hoe jij je ontwikkeld hebt en welke overtuigingen jij over jezelf en het leven bent gaan geloven nemen we ook mee in ons onderzoek.

Als je niet graag in je lijf aanwezig bent en onbewuste ondermijnende overtuigingen over jezelf sturen (onbewust) je leven aan, dan trek je situaties en mensen aan die jou hierin bevestigen. Het Universum is genadeloos liefdevol. Je krijgt wat je uitzendt. Door meer aanwezig te zijn in je lijf en je bewust te worden van die ondermijnende overtuigingen loop je kans dat je meer liefde, schoonheid en overvloed in je leven creëert en die toxische types en situaties buiten de deur houdt.

Het is een serie workshops, maar als je er een avond niet bij kunt zijn, geen reden om niet mee te doen:
donderdagavond 12 maart
donderdagavond 19 maart
donderdagavond 26 maart
donderdagavond 02 april
donderdagavond 09 april

Financiële bijdrage per avond is € 45. We starten om 19.30, inloop vanaf 19.00 uur in een nog nader te bepalen locatie in het Gooi. Meld je aan via 06 1 63 91 60.

Vrouwencirkels

Mijn vrouwencirkels zijn een ontmoetingsmoment, om bijeen te komen en elkaar te inspireren en te bekrachtigen. Ik geloof in de kracht van vrouwen en vind het belangrijk dat wij elkaar kunnen ontmoeten in een veilige en warme setting, waarin we met en bij elkaar kunnen rusten, energie op kunnen doen en energie kunnen geven. In een kring, wat symbool staat voor gelijkwaardigheid, kunnen vertellen over dromen, verlangens, passies, maar ook hindernissen en verdriet. Daarin gehoord, herkend en erkend worden is een fijne, helende ervaring.

Los van onze persoonlijke verlangens lijkt ook onze maatschappij grote behoefte te hebben aan de krachtige, heldere visie van vrouwen. Niet om ons af te zetten tegen mannen, maar om onze stem en wijsheid te laten horen, zodat er meer balans en harmonie in mannelijke en vrouwelijke invloed kan ontstaan.

Ik organiseer cirkels voor vrouwen, die behoefte voelen om bij elkaar te komen om zich op te laden en om te ervaren wat dit kan betekenen. En daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een krachtige cirkel met een vaste groep vrouwen, waarin we eens per maand samenkomen. En doordat wij elkaar steeds beter leren kennen tot een verdieping kunnen komen, die iedere vrouw /deelneemster laat groeien in haar kracht en helderheid, waarmee zij van waarde is voor haar omgeving, zowel privé als zakelijk.

Je bent van harte welkom in Eemnes. Inloop vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur. Bel of app me op 06 12 63 91 60 of stuur een mail naar puur-bewustwording @kpnmail.nl. 

Agenda 2018
woensdagavond 24 oktober
donderdagavond 01 november
vrijdagavond 30 november
vrijdagavond 14 december
Agenda 2019
donderdagavond 24 januari
vrijdagavond 08 maart Internationale Vrouwendag
vrijdagavond 05 april
vrijdagavond 03 mei
vrijdagavond 07 juni
vrijdagavond 05 juli
vrijdagavond 06 september 
vrijdagavond 04 oktober 
zondagmidddag 27 oktober van 13.00 tot 17.00 uur 
zondagmidddag 17 november van 13.00 tot 17.00 uur 
zondagmidddag 01 december van 13.00 tot 17.00 uur