Lorelei vrouwenfestivals

Loreleifestival 2023

Ook in 2023 ben ik op het Loreleifestival aanwezig en geef ik in het eerste weekend workshops over het herkennen van vroegkinderlijk trauma en gevolgen daarvan op je leven. Gedurende het hele festival geef ik persoonlijke sessies over dit onderwerp.

Loreleifestival 2022

Ook in 2022 was ik op het Loreleifestival aanwezig en heb workshops mogen geven over bewustworden van vroegkinderlijk of overgedragen trauma.

Loreleifestival 2020

Ook in 2020 was ik op het Loreleifestival aanwezig en heb zowel individuele sessies als workshops gegeven over de invloed van je geboorte op je leven.

Zowel op Lorelei 1 als 2.

Loreleifestival 2019

Op het Lorelei vrouwenfestival in 2019 heb ik een workshop gegeven met als thema: Liefdevolle aandacht voor je baarmoeder en  wat ze jou te zeggen heeft.

Een reis met liefdevolle aandacht voor je baarmoeder in verbinding met je hart. Wat wil ze je laten weten? Durf je naar haar te luisteren, naar haar wijsheid en er naar te leven? Voel je werkelijk je buik, voel je je lijf of ben je onbewust “ergens” anders?  Vooral in gedachten, in je hoofd.  Ben/woon je echt in je lijf en ben je werkelijk op aarde en voel je je daar veilig?  Het bewust aanwezig zijn in je buik/bekken is een wezenlijke voorwaarde om je veilig, geaard en thuis te voelen in je lichaam, je huis en op aarde.