Workshops en vrouwencirkels

Workshops

Workshops voor vrouwen voor 2020 over het aanwezig kunnen zijn in je lichaam, je levensenergie en seksuele energie zijn “under construction”. Informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Vrouwencirkels

Mijn vrouwencirkels zijn een ontmoetingsmoment, om bijeen te komen en elkaar te inspireren en te bekrachtigen. Ik geloof in de kracht van vrouwen en vind het belangrijk dat wij elkaar kunnen ontmoeten in een veilige en warme setting, waarin we met en bij elkaar kunnen rusten, energie op kunnen doen en energie kunnen geven. In een kring, wat symbool staat voor gelijkwaardigheid, kunnen vertellen over dromen, verlangens, passies, maar ook hindernissen en verdriet. Daarin gehoord, herkend en erkend worden is een fijne, helende ervaring.

Los van onze persoonlijke verlangens lijkt ook onze maatschappij grote behoefte te hebben aan de krachtige, heldere visie van vrouwen. Niet om ons af te zetten tegen mannen, maar om onze stem en wijsheid te laten horen, zodat er meer balans en harmonie in mannelijke en vrouwelijke invloed kan ontstaan.

Ik organiseer cirkels voor vrouwen, die behoefte voelen om bij elkaar te komen om zich op te laden en om te ervaren wat dit kan betekenen. En daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een krachtige cirkel met een vaste groep vrouwen, waarin we eens per maand samenkomen. En doordat wij elkaar steeds beter leren kennen tot een verdieping kunnen komen, die iedere vrouw /deelneemster laat groeien in haar kracht en helderheid, waarmee zij van waarde is voor haar omgeving, zowel privĂ© als zakelijk.

Je bent van harte welkom in Eemnes. Inloop vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur. Bel of app me op 06 12 63 91 60 of stuur een mail naar puur-bewustwording @kpnmail.nl. 

Agenda 2018
woensdagavond 24 oktober
donderdagavond 01 november
vrijdagavond 30 november
vrijdagavond 14 december
Agenda 2019
donderdagavond 24 januari
vrijdagavond 08 maart Internationale Vrouwendag
vrijdagavond 05 april
vrijdagavond 03 mei
vrijdagavond 07 juni
vrijdagavond 05 juli
vrijdagavond 06 september 
vrijdagavond 04 oktober 
zondagmidddag 27 oktober van 13.00 tot 17.00 uur 
zondagmidddag 17 november van 13.00 tot 17.00 uur 
zondagmidddag 01 december van 13.00 tot 17.00 uur