wie ben ik

When life is sweet,
say thank you and celebrate,
when life is bitter,
say thank you and grow.


Ik ben Ineke Eijsten en de ontdekking van Emotioneel Lichaams Werk heeft mijn leven veranderd. Ik heb persoonlijke leiderschapstrainingen,de ELW-trainers- en coachopleiding gevolgd en me aansluitend verdiept in Tantra, energiewerk en meditatie. De rode draad in mijn zoektocht blijkt steeds weer het lichaam te zijn. En hoe dat informatie prijs wil geven. 
Ik was een expert in het niet willen voelen en mijn intuïtie/heldervoelen totaal te negeren. Ik ging gewoon door en deed er steeds een schepje bovenop. Uiteraard ben ik mezelf daarin goed tegengekomen. Dit mechanisme herken ik bij veel clienten en ik kan ze daarin goed begeleiden. Zodat het voelen geen last maar een waardevolle kwaliteit wordt.

Met PUUR Bewustwording begeleid ik vrouwen, die net als ik geloven dat dat we zo ver van onze natuur zijn afgedwaald, een zo druk leven leiden, dat we nauwelijks nog contact hebben met onze essentie, onze bron en onze lichaams- en levensenergie. Ook zijn we het contact kwijt geraakt met typische vrouwelijke energie, die van invloed is op hoe we in het leven staan. Het gevolg kan zijn dat we moeite hebben met het vinden van een partner, verdwalen in niet vervullende relaties, kampen met een vastgelopen seksleven, een druk gezinsleven in combinatie met een carrière en sociaal leven of juist ongewild kinderloos zijn. Als spanning de overhand krijgt kan ons lichaam blokkeren door die situaties. Maar ook eeuwenoude thema’s of gebeurtenissen uit de kindertijd kunnen voor blokkades in het lichaam zorgen, gedachten gaan in cirkels draaien, er ontstaat angst en eventueel zelfs fysieke pijn. De combinatie van enerzijds bewustwording van de vervelende gedachtenstromen en anderzijds lichaamswerk is voor mij een prachtige manier van begeleiden om tot inzicht en heling te komen.

Met mijn begeleiding wil ik vrouwen weer bewust maken van hun essentie en hun lichaam. Met lichaamswerk, want het lichaam is zo’n belangrijke ingang. En natuurlijk ook met bewustwording van ondermijnende overtuigingen en gedachtenpatronen, belangrijk om daar aandacht aan te schenken. Want als die ondermijners niet helder zijn blijven ze onbewust doorwerken/doorschijnen. Onze gedachten beïnvloeden namelijk in hoge mate onze emoties en die emoties zijn weer van invloed op ons gedrag en daarmee is de cirkel rond.

Belangrijk om die cirkel te doorbreken. Ik kan verschillende methodes inzetten om dat mogelijk te maken. Varierend van cognitieve coaching tot lichaamswerk, dagelijkse (huiswerk)oefeningen, lichaamsmetaforen, bodytalk, energiewerk, meditatie, aanraking/massage in allerlei vormen. Ik breng mijn kennis, levenservaring en wijsheid in en jij geeft aan wat je nodig hebt danwel wat je aanspreekt en samen gaan we op pad. Uiteindelijk met als doel ontspanning van je lichaam en geest, zodat je levensenergie, net als je seksuele energie weer kan gaan stromen en je je leven vanuit verlangen en blijdschap vorm kan geven.

contactgegevens
Ineke Eijsten
puur-bewustwording@kpnmail.nl
telefoon 035 533 53 64